Vijesti

Komatsu koristi zdrav razum za rad bagera

6 Pregleda Može 17,2023

Komatsu koristi bager  također treba obratiti posebnu pažnju na mnoge operativne mjere opreza tokom upotrebe, kako bi se osigurao siguran rad. Hajde da pogledamo specifičan operativni zdrav razum u nastavku.
Prvo, oprema mora biti fiksirana za ljude i položaje
Sada mnogi korisnici kupuju Komatsu koristi bager, koji su takođe vrsta osnovnih sredstava sa relativno velikim ulaganjima. Nadaju se da će iskoristiti bagere za postizanje veće ekonomske koristi. U sukcesiji je potrebno i kvalitetno obaviti primopredaju raznih uslova opreme kako bi se osigurao siguran rad bagera.

Drugo, nakon ulaska na gradilište, potrebno je promatrati
Nakon što bager uđe na gradilište, potrebno je dobro obaviti opservaciju na više načina kako biste vidjeli kakvo je okruženje radnog lica bagera. Potrebno je osigurati da u radijusu rotacije bagera nema prepreka. Nakon slanja, nikome nije dozvoljeno stajati ispod korpe, a vozač ne može ući u kabinu bagera.
Treće, dobro obavite posao održavanja
Komatsu koristi bager i dalje treba svakodnevno raditi na održavanju i održavanju tokom upotrebe. Najbolje je snimiti svakodnevnu upotrebu bagera, te ga na vrijeme popraviti ako se otkriju problemi.
Tokom svakodnevnog rada od Komatsu koristi bager, potrebno je obratiti pažnju na gore navedene stvari, kako bi mašina mogla bolje raditi i donijeti nam više pomoći.

Molim te napustite
poruka

Vruće kategorije

IT podrška By Asia Juexiang građevinske mašine

Copyright © 2023 Asia Juexiang građevinske mašine od injnet - Politika privatnosti | Pravila i uvjeti